U gebruikt een VEEL te oude Web-browser voor de website van VCO. Installeer een meer hedendaagse browser zoals Chrome, Firefox of Safari.

Het gebruik van Internet Explorer met een versie ouder dan versie 9 is momenteel totaal niet meer veilig om te surfen>, bijkomend werken ze enorm traag en geven ze vaak websites totaal verkeerd weer. Als webmaster van VCO heb ik dan ook beslist om deze browsers niet meer te ondersteunen! Het is enorm eenvoudig en veel beter voor uzelf en voor de wereld om een andere browser te installeren door simpelweg hier te klikken. Indien u dit niet kan of er een andere reden is waarom u nog steeds werkt met een browser uit de middeleeuwen stuur dan gerust een mailtje naar Bram Gerits

Andere clubs Facebook Wedstrijdverslagen Route-beschrijving Contact
Info match

Winnaar: VC Overpelt B
Uitslag: 1-3 (19-25, 25-19, 21-25, 18-25)
Uitslag reserven:
Reeks:Gew. U17 dames (scholieren) E2
Locatie:Sporthal Demerstrand (nieuwe hal), Diepenbeek
Wanneer:zondag, 6 maart 2016 om 17:00
VVL-Nr:18584
Info voor leden

Vertrekuur: onbekend
Adres sporthal: onbekend
Opmerkingen: geen
Aanwezig - Afwezig

Brenda Loos

Aanwezig
Reeks rangschikking

Kivola Riemst B 24
VC Overpelt B 22
Wara Genk B 16
Dievoc Diepenbeek C 12
Lovoc Lommel C 0

Verslag Dievoc Diepenbeek C-VC Overpelt B
Verslag door Paul Claes (653 keer bekeken)

Ik begin het verslag te schrijven op maandag de dag na de avondwedstrijd van zondag in Diepenbeek. De wedstrijd zit nog vers in mijn hoofd. Buiten sneeuwt het ondertussen. de laatste winterprik en zo dadelijk moet ik er met de fiets door naar mijn werk. Een winter die geen winter was. Veel goede wil maar weinig resultaat. Zo kunnen we de wedstrijd van onze dames niet samenvatten. Die zin slaat op de kwakkelwinter die we dit jaar gehad hebben.  Want er was wel goeie wil bij onze dames maar het resultaat was wel positief. Het ging in Diepenbeek C niet van een leien dakje, Diepenbeek die bij ons een set meenam naar huis. Ik heb deze nog tegengekomen in de gang naar het terrein. Hij was blij dat hij naar Diepenbeek gekomen was. In Overpelt waren er momenteel voldoende en hij zou er toch maar verwaarloosd worden of erger nog maar één van de zovele zijn. In Diepenbeek C waar er nog niet zoveel waren, voelde hij zich meteen thuis en gekoesterd. Fijn voor hem. Als ik onze chauffeur met onze Lilse dames moet geloven, zouden de onzen Diepenbeek geen tweede set gunnen. Meer dan twee weken na datum gaan we gewoon verder met het verslag. De tijd heeft even stilgestaan omdat ik niet ingelogd geraakte. Nu dus wel. Zoals al eerder schreef. Onze dames wilde geen set prijsgeven, want dat zou nadelig zijn als er tegen Riemst gespeeld moest worden. Onze dames zaten al met hun hoofd op 23-04-2016 de laatste wedstrijd tegen Riemst. Als we die wedstrijd winnen met 3-1 of 3-0 dan zijn we kampioen. Maar ja maar. Dan moet er eerst tegen Diepenbeek, Genk en Lommel gewonnen worden. Dus we verkochten het vel van het kalf dat in de porseleinenkast zat alvorens we in de kuil die we gegraven hadden voor een ander hadden dichtgedaan. Met andere woorden: gingen we niet te hard van stapel en zouden we niet beter horde per horde nemen alvorens de finish te overschrijden.Diepenbeek dan. We waren zo voltalig dat we konden. Magali en Anouck gekwetst op de bank. De andere 7 op het veld. Kapitein Carolina moest de eerste set vanop de bank volgen en zag dat het niet gesmeerd liep. We miste teveel opslagen en maakten te veel fouten. Diepenbeek was ook niet op hun best en deden aardig met ons mee.  Set 1 ging dan ook nipt naar ons 19-25. Set 2 ging het nog minder goed. De opslagenen de fouten bleven zich opstapelen. Dit keer maakte we meer fouten dan onze Diepenbeekse collega"s. Deze set ging dan ook terecht naar de thuisploeg eveneens met 25-19. Overpelt was gewaarschuwd. Maar de trein kregen ze niet meer echt op de rails. De opslag liep iets beter. Maar het spel leek te veel op een bergrit in de ronde van Frankrijk. Hoge pieken en diepe dalen. Het resultaat was dan ook positief. Want de aankomst was bergop. 21-25 en 18-25 en 3-1 voor ons. Wij blijven in het zog van Riemst dat de overwinningen ook aan elkaar rijgt. Hartelijk dank aan iedereen die weer meegegaan zijn. Het was misschien niet de beste wedstrijd. Maar we mogen zeker tevreden zijn met de overwinning.