U gebruikt een VEEL te oude Web-browser voor de website van VCO. Installeer een meer hedendaagse browser zoals Chrome, Firefox of Safari.

Het gebruik van Internet Explorer met een versie ouder dan versie 9 is momenteel totaal niet meer veilig om te surfen>, bijkomend werken ze enorm traag en geven ze vaak websites totaal verkeerd weer. Als webmaster van VCO heb ik dan ook beslist om deze browsers niet meer te ondersteunen! Het is enorm eenvoudig en veel beter voor uzelf en voor de wereld om een andere browser te installeren door simpelweg hier te klikken. Indien u dit niet kan of er een andere reden is waarom u nog steeds werkt met een browser uit de middeleeuwen stuur dan gerust een mailtje naar Bram Gerits

Andere clubs Facebook Wedstrijdverslagen Route-beschrijving Contact
Info match

Winnaar: Kivola Riemst B
Uitslag: 3-2 (19-25, 15-25, 25-22, 28-26, 15-5)
Uitslag reserven:
Reeks:Gew. U17 dames (scholieren) E2
Locatie:Sporthal Op t Reeck, Riemst
Wanneer:zaterdag, 16 januari 2016 om 16:00
VVL-Nr:18581
Info voor leden

Vertrekuur: onbekend
Adres sporthal: onbekend
Opmerkingen: geen
Aanwezig - Afwezig

Brenda Loos

Aanwezig
Reeks rangschikking

Kivola Riemst B 24
VC Overpelt B 22
Wara Genk B 16
Dievoc Diepenbeek C 12
Lovoc Lommel C 0

Verslag Kivola Riemst B-VC Overpelt B
Verslag door Paul Claes (650 keer bekeken)

De dag na onze eerste nederlaag van het prille jaar. Het had beter gekund. Het had erger gekund. Zo kan je de wedstrijd in twee zinnen samenvatten. Het was niet goed. Het was niet slecht of het was niet zus en het was niet zo. Dit zijn ook nog twee zinnen die de wedstrijd kunnen samenvatten. Andere varianten zijn: Soms ging het goed. Soms ging het minder of Het was niet dit. Het was niet dat. Deze zinnetjes dekken ook de lading. Maar nu het echte verslag. We beginnen bij het vertrek aan de sporthal. Opa van Carolina en de mama van Magali voerden ons naar het verre Riemst. Ik weet niet of er ook een korte Riemst bestaat, maar de ze rit duurde toch vlot een uur om ons naar de andere kant van de provincie te sturen. Vanuit Lille vertrok ook een colonne met maar één voertuig. Deze werd aangevoerd door de mama van Anne. Later kwam ook nog de gekwestentrein vanuit Lille aan met daarin Brit en Anouck.
De wedstrijd kon beginnen. Kapitein van dienst was Carolina. Zij rustte dan ook in set 1 We startten dus met Brenda, Aafke en Magali aan de pas en de lege plekken werden verder aangevuld door Lauren, Leen en Anne. De drie overlevenden uit Lille. De match begon goed voor de onzen. Thuisploeg Riemst B had een stevige ploeg op het veld staan. Maar ze misten in het begin wat opslagen. Zo bleef het lang spannend.Ook al scoorde Overpelt niet veel, toch hadden ze het betere van het  spel. De coach was tevreden met zijn pappenheimers. Toch tot 17-17. Toen was het niet meer zus maar zo en ons team bleef steken op 19-25. Set 1 voor de thuisploeg. Set 2 was de minste set van allen. Toch voor VCO. Riemst B was op alle fronten de betere. Weinig weerwerk, slecht positiespel en vooral weg concentratie. 25-16 voor de medeleider. Set 3 dan. Wie het vorig veslag gelezen heeft en dat hebben jullie massaal gedaan, weet dat de 3de set de moeilijkste is voor een team dat 2-0 voorstaat. Ook voor thuisploeg Riemst B was dit het geval  Overpelt begon weer in zichzelf en in Brenda te geloven. Want halfweg zag het er niet zo goed uit en een 3-0 was bijna onafwendbaar. Maar de inzet van allen en de opslagen van Brenda zorgde voor de ommekeer. Geen vlotte setwinst 25-22. Maar wel ene die goed deed.  Set 4 was wat dat betreft nog spannender. Gelijk opgaand tot dat Overpelt 24-22 voor kwam. Opslagmisser en domme fout zorgde er voor dat de bordjes terug in evenwicht. 24-24. We vochten terug 25-25. Goede opslagen en een slimme drop van Lauren zorgde voor 28-26 en set 4 voor Overpelt. 2-2. Nog één korte set te gaan. Het ging te vroeg mis voor de scholieren B  van VCO. Bij  8-1 voor de thuisploeg werd er van kamp gewisseld. De opslag  won het van onze receptie en in geen tijd 15-6 voor de enige leider in onze reeks Riemst B. Gelukkig voelen ze onze adem nog in hun nek. Wat wij volgen op slechts 1 punt. Wat de andere ploegen gemaakt hebben weten we momenteel nog niet. Maar we blijven aan de top van deze reeks meedraaien. Toch zeker nog een weekje. Want dan moeten we op zondagvoormiddag in Lommel spelen. Het had dus beter gekund als we het niveau van het begin van set 1 hadden kunnen doortrekken over heel de match. Het had erger gekund als we waren blijven knoeien zoals in set 2. Was het plezierig. Ik denk het wel. Verliezen is nooit leuk. Maar altijd winnen gaat ook gauw vervelen.  We hebben een mooie wedstrijd gezien. Soms was het zus en dan weer zo. Maar op het einde mogen we allemaal de verre terugrit aanvangen met een opgeheven hoofd. De eerste sneeuwvlokken kregen we er gratis bij. De winter is begonnen.  Hartelijk dank aan iedereen die deze verplaatsing hebben gedaan om hun kinderen, collega"s en zelfs kleinkinderen aan het werk te zien.
Ook aan de thuisblijvers die lang op ons hebben moeten wachten, hartelijk dank. Maar ja douchen gaat nog altijd niet snel. Ik denk dat we volgende week in Lommel uit een andere doucheknop moeten tappen  Want de ene helft van de ploeg bestaande uit Lilse chiromeiden moet  al om 14.00 uur aan de chirobouw van Lille staan. Ik en vele ouders met mij zijn benieuwd of er een snelheidsrecord in de maak is. Tot zondag voor de kortste verplaatsing van deze ronde.