U gebruikt een VEEL te oude Web-browser voor de website van VCO. Installeer een meer hedendaagse browser zoals Chrome, Firefox of Safari.

Het gebruik van Internet Explorer met een versie ouder dan versie 9 is momenteel totaal niet meer veilig om te surfen>, bijkomend werken ze enorm traag en geven ze vaak websites totaal verkeerd weer. Als webmaster van VCO heb ik dan ook beslist om deze browsers niet meer te ondersteunen! Het is enorm eenvoudig en veel beter voor uzelf en voor de wereld om een andere browser te installeren door simpelweg hier te klikken. Indien u dit niet kan of er een andere reden is waarom u nog steeds werkt met een browser uit de middeleeuwen stuur dan gerust een mailtje naar Bram Gerits

Andere clubs Facebook Wedstrijdverslagen Route-beschrijving Contact
Info match

Winnaar: VC Overpelt B
Uitslag: 0-3 (1-25, 5-25, 3-25)
Uitslag reserven:
Reeks:Gew. U17 dames (scholieren) E2
Locatie:WICO Campus Sint-Jozef, Lommel
Wanneer:zondag, 24 januari 2016 om 11:00
VVL-Nr:18579
Info voor leden

Vertrekuur: onbekend
Adres sporthal: onbekend
Opmerkingen: geen
Aanwezig - Afwezig

Brenda Loos

Aanwezig
Reeks rangschikking

Kivola Riemst B 24
VC Overpelt B 22
Wara Genk B 16
Dievoc Diepenbeek C 12
Lovoc Lommel C 0

Verslag Lovoc Lommel C-VC Overpelt B
Verslag door Paul Claes (637 keer bekeken)

Zondag 5 voor 12. Trainer en supporters genieten van een drankje in de cafetaria. terwijl de scholieren dames nog doorspelen tegen thuisploeg Lommel C. Beste lezer sla niet meteen alarm of klaag  de trainer en tevens ook verslaggever niet aan voor verminderde beroepsernst of beter gezegd hobbyernst. Lees het verdere verslag en zo kom je te weten hoe het zover is kunnen komen. De wedstrijd startte stipt om 11.00 uur. Beide teams wilden er het beste van maken. Maar als we eerlijk moeten zijn de thuisploeg uit Lommel kon niet met gelijke wapens strijden. Deze ploeg die qua leeftijd iets ouder was dan de onze, hadden nog niet veel volleykoek gesmuld. Ze zijn nog maar van september gestart met deze sport. Ze zullen het wel beamen dat volleybal een uiterst moeilijke sport is om te leren. De volleykoek zal nog regelmatig en heel veel gegeten moeten worden om een behoorlijk niveau te halen. Ze willen daar in Lommel en dat is de eerste stap in de goeie richting. Maar voorlopig kunnen we van een wedstrijd niet spreken. Omdat het niveauverschil te groot was. Als je de setstanden leest, kan je moeilijk van een spannende wedstrijd spreken 1-25, 5,25, 3-25 en (4-25). Door deze uitslag doet onze ploeg het misschien nog goed bij de "achievements", klik daar maar eens op en dan zie je hoeveel we er deze week gehaald hebben. De wedstrijd startte met Leen aan de opslag. Correctie met Lommel aan de opslag. Deze werd gemist. Leen sloeg 18x op en bij 19-0 moest Magali zich gewonnen geven aan een plaatsbal van de lovoc aanval. Lovoc aan de opslag. Ook deze werd gemist. Magali mocht opslaan 25-1. Set 1 binnen. Kapitein Lauren startte de tweede set en Aafke moest even uitrusten op de bank. De set ging qua punten in het begin dan toch wat gelijkmatiger. Overpelt miste in de beginfase 2 opslagen. Zo bleef Lovoc dichtbij 2-4 en 3-7. Daarna was het beste er van af bij de thuisploeg. Overpelt probeerde door iets simpeler op te slaan toch wat meer ballen terug te krijgen. Maar dat lukte niet echt. Af en toe een rally. Maar voor de rest bleef het eenrichtingsvolleybal. Het moet ook gezegd worden. De onzen speelde geconcentreerd en ze deden zo goed als niets fout. De dames wilden een set met 25-0 winnen maar dat is uiteindelijk niet gelukt. Op 40 minuten stond het al 0-3. Set 4 was voor het eerst dit seizoen voor ons een formaliteit. De eerste match die we dit seizoen met 3-0 winnen. Dus na set 4 zaten we om 5 voor 12 al aan de toog in de gezellige cafe van Lovoc. De thuisploeg vroeg of we nog even wilde sparren. daar gingen onze dames op in. Een Overpeltse coach was overbodig en trok dus met heel de supportersgilde naar de cafe voor een lekker drankje.
Lovoc was dankbaar dat onze meisjes nog een 20tal minuutjes doorspeelden. Volhouden Lovoc. Iedereen is zo begonnen. Het kan alleen maar beter worden. Dat is zo voor elke jeugdploeg. Het doel is samen beter worden. Onze dames worden nog steeds beter. Zij weten ook vanwaar ze komen. Denk maar aan jullie eerste wedstrijd bij de kadetten in Hasselt. Dit was voor de Beker. Set 1 werd het?  Precies 25-0 voor de Hasselaren... Volgende wedstrijd eind februari; Tijd om de gekwetsten Brit en Anouck te recuperen en Carolina te laten rusten met zere knieën. We waren weer met velen in Lommel. Hartelijk dank aan iedereen om te supporteren. Zeker die mensen uit Lille die weer het kanaal hebben moeten oversteken om te kunnen komen spelen.