U gebruikt een VEEL te oude Web-browser voor de website van VCO. Installeer een meer hedendaagse browser zoals Chrome, Firefox of Safari.

Het gebruik van Internet Explorer met een versie ouder dan versie 9 is momenteel totaal niet meer veilig om te surfen>, bijkomend werken ze enorm traag en geven ze vaak websites totaal verkeerd weer. Als webmaster van VCO heb ik dan ook beslist om deze browsers niet meer te ondersteunen! Het is enorm eenvoudig en veel beter voor uzelf en voor de wereld om een andere browser te installeren door simpelweg hier te klikken. Indien u dit niet kan of er een andere reden is waarom u nog steeds werkt met een browser uit de middeleeuwen stuur dan gerust een mailtje naar Bram Gerits

Andere clubs Facebook Wedstrijdverslagen Route-beschrijving Contact
Info match

Winnaar: VC Overpelt
Uitslag: 3-0 (25-15, 25-13, 25-14)
Uitslag reserven:
Reeks:Gew. U11 jongens (preminiemen) A2
Locatie:Sportcentrum De Bemvoort (zaal 1), Overpelt
Wanneer:zondag, 24 april 2016 om 10:00
VVL-Nr:18097
Info voor leden

Vertrekuur: onbekend
Adres sporthal: onbekend
Opmerkingen: geen
Aanwezig - Afwezig

Reeks rangschikking

VC Overpelt 27
Wara Genk A 26
GEMS Diepenbeek 24
Mavo Dilsen-Stokkem B 16
Kivola Riemst 10
Noliko Maaseik B 3

Verslag VC Overpelt -Wara Genk A
Verslag door Hanne Jacobs (937 keer bekeken)

Vandaag was het zover, de préminiemen speelden voor de eerste plaats tegen Genk  die met twee punten voor ons stonden. De eerste set begon vrij aarzelend ,de spelers van Genk hadden er alle vertrouwen in ,terwijl het bij ons tijdens het begin van de eerste set nog een beetje stroef verliep. Maar even later waren we toch op dreef en ging het steeds beter de eerste set wonnen we 25-15.De volgende set werd er al regelmatig aangevallen en was de setstand 25-13.Ja,die twee punten hadden we al ingehaald .Nu nog de laatste, ook deze ging vlot met  25-14.Dat wil zeggen, dat we KAMPIOEN zijn!  De kinderchampagne en hapjes waren voorzien en mochten op tafel komen!                                          
     
Verslaggever Robbe