U gebruikt een VEEL te oude Web-browser voor de website van VCO. Installeer een meer hedendaagse browser zoals Chrome, Firefox of Safari.

Het gebruik van Internet Explorer met een versie ouder dan versie 9 is momenteel totaal niet meer veilig om te surfen>, bijkomend werken ze enorm traag en geven ze vaak websites totaal verkeerd weer. Als webmaster van VCO heb ik dan ook beslist om deze browsers niet meer te ondersteunen! Het is enorm eenvoudig en veel beter voor uzelf en voor de wereld om een andere browser te installeren door simpelweg hier te klikken. Indien u dit niet kan of er een andere reden is waarom u nog steeds werkt met een browser uit de middeleeuwen stuur dan gerust een mailtje naar Bram Gerits

Andere clubs Facebook Wedstrijdverslagen Route-beschrijving Contact
Info match

Winnaar: Avoc Achel A
Uitslag: 3-0 (25-11, 25-19, 25-15)
Uitslag reserven:
Reeks:Gew. U13 jongens (miniemen) A2
Locatie:Sportcentrum De Koekoek, Achel
Wanneer:zondag, 21 februari 2016 om 09:30
VVL-Nr:18005
Info voor leden

Vertrekuur: onbekend
Adres sporthal: onbekend
Opmerkingen: geen
Aanwezig - Afwezig

Aaron Elst

Aanwezig
Reeks rangschikking

Avoc Achel A 24
Noliko Maaseik A 18
VC Overpelt 17
Wara Genk A 5
VC Helios Zonhoven A 4

Verslag Avoc Achel A-VC Overpelt
Verslag door Aaron Elst (605 keer bekeken)

Overpelt V.S. Avoc AchelHet was op 21 februari. Met goede moed vertrokken we. Maar het bleek moeilijker te zijn dan verwacht. Voor Aaron was het terug de eerste wedstrijd na zijn blesure. In het begin ging het goed,de eerste 3 punten. Daarna kregen we stres. Uiteindelijk toch nog verloren met 0-3. Maar de volgende keer verslaan we ze zeker! Tot de volgende keer!!!!!!!!!!