U gebruikt een VEEL te oude Web-browser voor de website van VCO. Installeer een meer hedendaagse browser zoals Chrome, Firefox of Safari.

Het gebruik van Internet Explorer met een versie ouder dan versie 9 is momenteel totaal niet meer veilig om te surfen>, bijkomend werken ze enorm traag en geven ze vaak websites totaal verkeerd weer. Als webmaster van VCO heb ik dan ook beslist om deze browsers niet meer te ondersteunen! Het is enorm eenvoudig en veel beter voor uzelf en voor de wereld om een andere browser te installeren door simpelweg hier te klikken. Indien u dit niet kan of er een andere reden is waarom u nog steeds werkt met een browser uit de middeleeuwen stuur dan gerust een mailtje naar Bram Gerits

Andere clubs Facebook Wedstrijdverslagen Route-beschrijving Contact
Mosselfeest (11 November): Helpers gezocht!
gepost op woensdag, 10 oktober 2018 door Stijn Maes

Schrijf je in om te helpen op het Mosselfeest.
Lees meer
Interesse in volleybal?
gepost op vrijdag, 14 september 2018 door Stephanie Bawin

Onze beginnersgroep is alvast stevig begonnen met trainen voor het nieuwe seizoen.

Wil jij ook deelnemen aan onze leuke en sportieve trainingen waar al spelenderwijs alle technieken worden aangeleerd en later aan tornooien en wedstrijden? Dat kan!

Je bent vrij om 3 keer te proberen binnen onze club. We trainen op woensdag van 17.00-18.30u in sporthal de Bemvoort te Overpelt. 

Voor extra info kan je ons altijd bereiken via jeugd@volley-overpelt.be. 
Hopelijk tot snel!!

Lees meer
BEACHTORNOOI IN PELTERKE
gepost op maandag, 23 juli 2018 door Paul Claes

INSCHRIJVEN !!!!!!!!!!!!!
Lees meer
QUIZ IS KLAAR ER KAN NOG INGESCHREVEN WORDEN
gepost op zaterdag, 14 april 2018 door Paul Claes

Op vrijdag 27 april om 20.00 uur organiseert VC O de vierde editie van  de sportquiz.
De quiz is ingeblikt. Nu nog wachten op inschrijvingingen
Doe het nu

groeten
De organisatie VCO

Lees meer
V.C. Overpelt Sportkwis: Schrijf je in!!!
gepost op donderdag, 8 maart 2018 door Stijn Maes

Lees meer
J-dag op 29 december
gepost op maandag, 18 december 2017 door Stephanie Bawin

Vrijdag 29 december vindt onze jaarlijkse jeugddag plaats. Onze trainers staan paraat om er weer een leuke en sportieve volleybaldag van te maken samen met al onze jeugdleden. Ook vriendjes en vriendinnetjes die eens willen komen kennismaken met de allerleukste sport zijn welkom!

Om 10 uur starten we de jeugddag met de kleinste volleybaltalenten.  Dat zijn de beginners (groep van Dirk en Carolina), de preminiemen (U11) en de broertjes, zusjes, vriendjes,...   Zij blijven op onze jeugddag tot 12u waarna ze gezellig samen afsluiten  met een hotdog en een drankje van de club.

Om 12.30 u verwelkomen we dan de miniemen (U13), kadetten (U15) en scholieren (U17). Zij starten met een hotdog om daarna stevig te kunnen trainen. Voor deze groepen is het einde voorzien om 17u.
 

Deelname aan de jeugddag is GRATIS , maar we vragen wel om in te schrijven voor 27/12. Dit kan via  de website (rechts bij activiteiten) of bij onze jeugdco√∂rdinator Lien Dyckmans (lien.dyckmans@hotmail.com) 
Lees meer
Mosselfeest op 12 november
gepost op vrijdag, 6 oktober 2017 door Stephanie Bawin

Op zondag 12 november gaat het jaarlijks mosselfeest van VCO door in OC De Vranken.

We serveren opnieuw mosselen, vidé, stoofvlees, halve haan, vegetarische burger en frikandellen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van VCO.

Leden die willen komen helpen, kunnen zich hier opgeven: http://volley-overpelt.be/members/activities/activityhelp.php?activityId=66
Lees meer
Start2Volley Tornooien: Voor onze allerkleinsten!!
gepost op vrijdag, 22 september 2017 door Stijn Maes

Beste ouders,

Voor onze beginners (groep Dirk & Carolina) nemen we elk jaar deel aan de Start2Volley Tornooien. Schrijf je in bij 'activiteiten'. 

Data:
  • 08/10/2017
  • 26/11/2017
  • 28/01/2018
  • 11/03/2018
Meer info op http://www.volleylimburg.be/#/klvv/youth
Lees meer
Informatie voor de Jeugd (Volley Limburg & Start2Volley)
gepost op dinsdag, 12 september 2017 door Stijn Maes

Op volgende 2 sites van Volley Limburg en Volley Vlaanderen (Start2Volley) vinden jullie een heleboel informatie over de jeugdwedstrijden, etc:

1. http://www.volleylimburg.be/#/klvv/youth (datums, reglementen en allerlei informatie over de bekertornooien, IPJOT, selectietrainingen, jeugd-infoavond, etc...)
2. http://www.start2volley.be/ (allerlei informatie voor spelers, ouders en jeugdtrainers over Start2Volley Clinics, tornooien en extra trainingsmogelijkheden)

Zeker de moeite om eens te bekijken!

Lees meer
Argus verlengt!
gepost op dinsdag, 8 augustus 2017 door Yves Daniels

Met veel plezier kan de sponsorcommissie melden dat Argus Advocaten een nieuwe overeenkomst met onze club heeft gesloten waardoor ze nog 4 jaar hoofdsponsor blijven.
Argus zal de komende 4 jaar op de voorkant van de truitjes van de heren A en B te zien zijn.
Een welgemeende dank u aan Argus Advocaten!
Lees meer