U gebruikt een VEEL te oude Web-browser voor de website van VCO. Installeer een meer hedendaagse browser zoals Chrome, Firefox of Safari.

Het gebruik van Internet Explorer met een versie ouder dan versie 9 is momenteel totaal niet meer veilig om te surfen>, bijkomend werken ze enorm traag en geven ze vaak websites totaal verkeerd weer. Als webmaster van VCO heb ik dan ook beslist om deze browsers niet meer te ondersteunen! Het is enorm eenvoudig en veel beter voor uzelf en voor de wereld om een andere browser te installeren door simpelweg hier te klikken. Indien u dit niet kan of er een andere reden is waarom u nog steeds werkt met een browser uit de middeleeuwen stuur dan gerust een mailtje naar Bram Gerits

Andere clubs Facebook Wedstrijdverslagen Route-beschrijving Contact
image
Tony Claes
Geboren op 13 juni 1957

Tony woont in Neerpelt en is 61 jaar oud. Hij/zij is bij Overpelt beginnen spelen in 1974 en speelt dus al 44 jaar bij onze club.

Tony is ook aangesloten bij de vlaamse volleybal bond met het aansluitingsnummer 33351. De foto op de aansluitingskaart van Tony ziet er zo uit:
VVL-image

Ook zit Tony in het bestuur van de club en bekleed hier de functie van Subsidiebeheer. Indien je hem of haar wil bereiken in verband met deze functie kan dit op het volgende email-adres: subsidies@volley-overpelt.be

Verslagen van Tony

VC Overpelt - Avoc Achel
Gew. U13 jongens (miniemen) C
dinsdag, 21 oktober 2014
Kivoc Kinrooi A - VC Overpelt
Gew. U13 jongens (miniemen) C
dinsdag, 21 oktober 2014
VC Overpelt - Uvoc Uikhoven
Gew. preminiemen jongens A
maandag, 21 oktober 2013
VC Tongerlo - VC Overpelt
Gew. preminiemen jongens A
dinsdag, 15 oktober 2013
VC Helios Zonhoven - VC Overpelt
Gew. preminiemen jongens A
zondag, 22 september 2013