U gebruikt een VEEL te oude Web-browser voor de website van VCO. Installeer een meer hedendaagse browser zoals Chrome, Firefox of Safari.

Het gebruik van Internet Explorer met een versie ouder dan versie 9 is momenteel totaal niet meer veilig om te surfen>, bijkomend werken ze enorm traag en geven ze vaak websites totaal verkeerd weer. Als webmaster van VCO heb ik dan ook beslist om deze browsers niet meer te ondersteunen! Het is enorm eenvoudig en veel beter voor uzelf en voor de wereld om een andere browser te installeren door simpelweg hier te klikken. Indien u dit niet kan of er een andere reden is waarom u nog steeds werkt met een browser uit de middeleeuwen stuur dan gerust een mailtje naar Bram Gerits

Andere clubs Facebook Wedstrijdverslagen Route-beschrijving Contact
image
An Veyfeyken
Geboren op 14 juli 1987

An woont in Geel en is 31 jaar oud. Hij/zij is bij Overpelt beginnen spelen in 2009 en speelt dus al 9 jaar bij onze club.

An is ook aangesloten bij de vlaamse volleybal bond met het aansluitingsnummer 0373115. De foto op de aansluitingskaart van An ziet er zo uit:
VVL-image

An speelt momenteel bij de Dames A (3e Prov) en heeft hier de functie 'Receptie-Hoek'. Fout in database: Unknown column 'reeks' in 'where clause'